Οργάνωση και Προσωπικό

Πάγια οργανωτική μας προτεραιότητα είναι η άρτια μηχανογράφηση και στελέχωση των γραφείων μας ώστε να εξυπηρετούνται όσο γίνεται καλύτερα οι ασφαλισμένοι, οι διαμεσολαβητές και οι ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζονται μαζί μας. Επιπλέον φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους και πραγματογνώμονες εξασφαλίζοντας ουσιαστικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Τέλος, στελεχώνουμε τα γραφεία μας με ανθρώπους ικανούς και πρόθυμους να υιοθετήσουν τη φιλοσοφία μας.

Γιώργος Σεραφειμίδης – Διευθύνων Σύμβουλος

Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1973 και τελείωσε το Λύκειο το 1991. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος (Deree College 1998) και ασφαλιστικά στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (1999). Διαθέτει άδεια ασφαλιστικού διαμεσολαβητή από το 1992 και κατέχει τον τίτλο Certified Financial Adviser (2005). Είναι πιστοποιημένος Μεσίτης Ασφαλίσεων από το 2005.

Ελεάνα Φωτεινάκη

Σπούδασε στατιστική και ασφαλιστικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και είναι γνώστης Αγγλικών και Γαλλικών. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος και εργάζεται για την εταιρεία μας από το 2002.

Μαριέττα Καρτσοπούλου

Σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι γνώστης Αγγλικών και Γερμανικών. Είναι υπεύθυνη λογιστικών εργασιών και εργάζεται για την εταιρεία μας από το 2008.

Παναγιώτα Παναγοπούλου

Σπούδασε χρηματοοικονομικά και τραπεζική διοικητική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και είναι γνώστης Αγγλικών και Γαλλικών. Εργάζεται για την εταιρεία μας από το 2009.

Τάνια Αγγέλοβα

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση στη Νομική Αθηνών και είναι γνώστης Βουλγαρικών, Ελληνικών, Αγγλικών. Εργάζεται για την εταιρεία μας στη Βουλγαρία από το 2009.

Αντωνία Βασίλεβα

Σπούδασε μαθηματικά και Ελληνική φιλολογία στο πανεπιστήμιο Kliment Ohridski στη Σόφια Βουλγαρίας και είναι γνώστης Ελληνικών, Αγγλικών, Ρωσικών, διατελούσα διερμηνέας για 19 χρόνια. Εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2010, όντας υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και web marketing.

Γεράσιμος Κατωπόδης

Σπόυδασε διοίκηση επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια εργάστηκε για 10 χρόνια στις Η.Π.Α. Είναι γνώστης  Αγγλικών. Κατέχει άδεια ασφαλιστικής πρακτόρευσης από το 1997 και είναι ειδικός συνεργάτης της εταιρείας μας στον κλάδο εταιρικών ασφαλίσεων.